Advertisement

Σλοβαν Μπρατισλαβασ / CHINA-3.jpg : Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας.

Σλοβαν Μπρατισλαβασ / CHINA-3.jpg : Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας.. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ.

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο.

aBETaroi.gr - για να μην μένεις απένταρος! - ΑLOVER
aBETaroi.gr - για να μην μένεις απένταρος! - ΑLOVER from abetaroi.gr
Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, ντε μάρκο, αμπένα, μποζίκοφ, ντε καμπς, λιούμπιτσιτς, τσάβριτς, χόλμαν, ραρσάλα. Προδόθηκε από τα λάθη του. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την…

Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο.

Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Προδόθηκε από τα λάθη του. Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Με σλόβαν ο ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από το champions league (vid). Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr.

Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ.

ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΜΑΓΙΚΗ ΜΠΑΛΑ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ from 2.bp.blogspot.com
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Παοκ σλοβαν μπρατισλαβασ live streaming. Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Με σλόβαν ο ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από το champions league (vid).

Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας.

Όλες οι ειδήσεις και τα τελευταία νέα για το tag σλοβαν μπρατισλαβασ. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Γκρέιφ, μεντβέντεφ, αμπενά, μποζίκοφ, ντε μάρκο, λούμπισιτς, ντε καμπς, χόλμαν, τσάβριτς (ρατάο 54′. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. 8 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σλοβαν μπρατισλαβασ παοκ από το pagenews.gr. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk.

Στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ απέκλεισε την ουαλική νιου σεντ με δύο νίκες και τη μολδαβική. Το γκολ του μεντβέντεφ που «πάγωσε» την τούμπα. Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Με σλόβαν ο ολυμπιακός, αν αποκλειστεί από το champions league (vid).

Οι ημερομηνίες με Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ποδόσφαιρο - gavros.gr
Οι ημερομηνίες με Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ποδόσφαιρο - gavros.gr from www.gavros.gr
Προδόθηκε από τα λάθη του. Αστυνομικοί της ομάδας οπκε συνέλαβαν το πρωί της πέμπτης (29/8) δύο οπαδούς της σλόβαν μπρατισλάβας. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Στο κύπελλο, αποκλείστηκε στα χαρτιά από την ορεσάνι, διότι στον μεταξύ τους αγώνα. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Αποτελεί μία ομάδα που έγραψε τη δική της ιστορία στο παρελθόν και μάλιστα το μακρινό 1969, είχε κατακτήσει το κύπελλο κυπελλούχων. Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Και είναι πάντα πρωτοπόρος στο.

Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk.

Ο σοκαριστικός αποκλεισμός από την σουτιέτσκα στον 1ο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και η (διπλή σε διάστημα μιας εβδομάδας) αλλαγή προπονητών. Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις μέτρησε 6 φορές. Υμνοσ σλοβαν μπρατισλαβασ / anthem of slovan bratislava sk / hymna slovan bratislava šk. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σλοβαν μπρατισλαβασ στο to10.gr. Από την συνδρομητική πλατφόρμα του παοκ, στο paoktv, θα παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της σλόβαν μπρατισλάβας την… Η σλόβαν μπρατισλάβας δεν θα συνεχίσει στο champions league. Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Γιουνγκ μπόις και σλόβαν μπρατισλάβας λύνουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Κατέκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα σλοβακίας, για πρώτη φορά από το 2014. Ωστόσο έχει τα περιθώρια σε μια εβδομάδα να επανορθώσει. Το παιχνίδι αρχίζει στις 22:00. Γκρέιφ, ντε γκαμπς, μόχα, σποράρ, ιμπραίμ(68' νονό), αμπένα, μεντβέντεφ, χόλμαν(88' ρατάο), μποζίνκοφ, μπάιριτς(78' σουκότσκι), ντε μάρκο. Κάριους, δεν είναι πια αστείο… ο λορίς κάριους έκανε ακόμα ένα απίθανο λάθος, στην αναμέτρηση της μπεσίκτας με τη σλόβαν μπρατισλάβας.

Posting Komentar

0 Komentar